Yamaç caddesi asfaltlandı
23.09.2014

Bingöl Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında çalışmalar sürdürülürken, Yeşilyurt Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi(Yamaç Caddesi)’nde asfalt dökümü gerçekleştirildi. Karayolları tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına Bingöl Belediyesi ve İl Özel İdaresi destek verdi.

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrin muhtelif bölgelerinde tüm hızıyla sürüyor.

Karayolları tarafından Bingöl’ün önemli ulaşım akslarından olan Yeşilyurt Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde asfalt dökümü gerçekleştirildi. Karayolları tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına Bingöl Belediyesi ve İl Özel İdaresi destek verdi.

2 Finisher asfalt döküm aracı ile Yeşilyurt Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) olarak dökülen asfalt, silindir ve vabıl iş makinası ile bastırılıyor.

Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Yeşilyurt Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde Karayolları tarafından BSK olarak dökülen asfalt çalışmalarında Belediyemiz ve İl Özel İdaresi de araçlarla nakliye yardımında bulundu. Bingöl’ün önemli ulaşım akslarından biri olan ve Yamaç grup köylerine giden yolumuzu kaliteli asfalta kavuşturduk. Bunun için sevinçliyiz. Desteklerinden dolayı Karayolları ve İl Özel İdaresi yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yamaç Caddesi Onur Kuaför Salonu İşletmecisi Onur Cirit, “Altyapı sonrası caddemiz kötü durumdaydı. Hamdolsun kaliteli asfalta kavuştuk. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.