Üstyapı çalışmaları 4 mahallede devam ediyor
10.06.2014

Bingöl Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen üstyapı çalışmaları 7 ekip, 160 personelle devam ediyor. Başkan Barakazi, çalışmaların 4 mahallede devam ettiğini ifade ederek, ekip sayısını arttıracaklarını dile getirdi.

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde gerçekleştiriyor.

Üstyapı çalışmaları hakkında bilgiler veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 7 ekip, 160 personelle üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Üstyapı’nın devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8’lik ve 6’lık parke döşeme işlemleri yapılıyor. Bahçelievler Mahallesi, Saray Mahallesi, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi olmak üzere 4 mahallemizde üstyapı çalışmaları devam ediyor. Üstyapı çalışmaları ile birlikte kaldırımsız yolumuz kalmayacak. Bütün ana yollar ve ara yollara kaldırım yapılacak. Çarşı merkezinde çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerliyor. İçmesuyu çalışmaları kapsamında yapımı devam ettirilen abone bağlantılarının biteceği her mahalleye yeni ekipler oluşturularak girilecektir” dedi.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, “Üstyapı çalışmaları çok güzel bir şekilde ilerliyor. Tozdan kurtulduk. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sn. Yücel Barakazi’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştular.