Tekinsoy: bingöl gelişmeye müsait
11.06.2014

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Bingöl’e ilk kez geldiğini belirterek, “Bingöl’ü beklentilerimin üzerinde ve gelişmeye müsait olarak gördüm” dedi.

Kayseri’yi ziyaretinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’den destek sözü alan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin girişimleri olumlu netice verdi. Başkan Özhaseki’nin talimatları doğrultusunda Bingöl’e gelen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan Kayseri’de yapılan çalışma ve projelerle ilgili bilgiler verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tekinsoy, Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Bozgan ve Sabri Alkış, Belediye Meclis Üyeleri Feyza Başak Koç, Ahmet Karagöl ve M. Salih Akbana ile Belediye Birim Müdürleri’nin hazır bulunduğu toplantıda sinevizyon eşliğinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin son 20 yılda yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Soru cevap ile devam eden program sonrası açıklamalarda bulunan Tekinsoy, “Bingöl Belediye Başkanımız Sn. Yücel Barakazi, Kayseri Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaretinde Bingöl’de yeni göreve başlamasından dolayı; gerek belediyecilik, gerekse şehircilik ile ilgili bilgi paylaşımı çerçevesinde destek talebinde bulundu. Başkan Özhaseki’nin talimatları doğrultusunda Bingöl’e geldik. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde teknik işlerden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısıyım. Tüm teknik daireler bana bağlı olarak proje üretiyor. Bizde KASKİ Genel Müdürümüz ile birlikte Bingöl’e geldik. Kayseri’de 20 yıldır yaptığımız ve halkın beğendiği, Kayseri’yi belediyecilikte farklı bir noktaya taşıyan projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunduk.  Arkadaşlarımız çok iyi dinlediler, sorular sordular. Bizde bildiğimiz kadarıyla anlatmaya çalıştık. Bingöl’e ilk kez geliyorum. Bingöl’ü beklentilerimin üzerinde ve gelişmeye müsait olarak gördüm. İnşaallah gelecekte iyi planlamalarla, projelerle Bingöl’ün farklı bir noktaya taşındığını görmüş oluruz” diye konuştu.