Sugü, üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi
26.06.2014

Bingöl Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bingöl Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrin muhtelif bölgelerinde devam ediyor.

Yapımı devam ettirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Vekili Sugü, çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verdi.

Yapımı sürdürülen üstyapı çalışmalarının 7 ekip, 160 personelle devam ettiğini belirten Başkan Vekili Sugü, “Üstyapı’nın devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8’lik ve 6’lık parke döşeme işlemleri yapılıyor. Bahçelievler Mahallesi, Saray Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları devam ediyor. Üstyapı çalışmaları ile birlikte kaldırımsız yolumuz kalmayacak. Bütün ana yollar ve ara yollara kaldırım yapılacak. Çarşı merkezinde çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerliyor. İçmesuyu çalışmaları kapsamında yapımı devam ettirilen abone bağlantılarının biteceği her mahalleye yeni ekipler oluşturularak girilecektir. Çalışmalarda vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin çalışma azmini daha bir arttırıyor” diye konuştu.