Şehir postası’nın 6. sayısı çıktı
23.09.2014

Bingöl Belediyesi'nin demokratik, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye çalışmalarını halkla paylaşmak amacıyla ‘Şehir Postası’ adlı gazetesinin 6. sayısını okuyucuları ile buluşturdu.

Bingöl Belediyesi, vatandaşları gelişmelerden haberdar etmek, belediyedeki gelişmeleri tüm yönleriyle ortaya koyabilmek amacıyla hazırladığı ‘Şehir Postası’nın 6. sayısı çıktı. 4 yıldır yayına başlayan Şehir Postası, belediye açısından bir ilk olma özelliği taşıyor.

Bingöl Belediyesi, 2014 Belediye seçimlerinden bugüne 6. ayını geride bırakmasının ardından sürdürülen önemli çalışmalara Şehir Postası’nda yer verdi. Şehir Postası’nın 10 bin adet basıldığı, 8 bin adetinin Bingöl merkez ve ilçelerinde dağıtılacağı 2 bin adetinin de İstanbul’da düzenlenecek olan ‘Bingöl Tanıtım Günleri’nde dağıtılacağı belirtilirken, Şehir Postası’nın Bingöl’ün tanıtımına büyük bir katkı yapacağı vurgulanıyor. Şehir Postası’nın imtiyaz sahipliğini Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi yaparken, gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini ise Bingöl Belediyesi Basın Müdürü Mehmet Ali Yıldırım yapıyor.

8 sayfadan oluşan ‘Şehir Postası’nda yürütülen çalışmalara yer verilirken, Ekim 2014 sayısı okuyucu ile buluştu.