“sağlam bir imar revizyonu yapacağız”
09.05.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, profesyonel bir ekip oluşturabildikleri takdirde sağlıklı bir imar revizyonu yaparak,  şehrin geleceğini sağlam bir temelde planlamış olacaklarını söyledi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, profesyonel bir ekip oluşturabildikleri takdirde sağlıklı bir imar revizyonu yaparak,  şehrin geleceğini sağlam bir temelde planlamış olacaklarını söyledi.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, İl Başkan Yardımcısı Burhan Arıkız ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Çeçen ile birlikte Bingöl Belediye Meclisi AK Parti Grubunu ziyaret ettiler.

Kültür Merkezi’nde, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, başkan yardımcıları ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri’nin yer aldığı ziyarette yeni yönetimi bir kez daha tebrik eden İl Başkanı Yusuf Coşkun, çalışmaların olumlu yansımalarına şahit olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

“HALKIN HİZMET BEKLENTİSİ VAR”

Seçimde halkın gösterdiği yoğun teveccühün karşılığı olan hizmetlerin sunulacağına inandığını vurgulayan Coşkun, “Bingöl’de bugüne kadar görülmemiş bir farkla seçimi kazandık. Halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Tabi, halkımız verdiği oyun karşılığında hizmet bekliyor. Sayın Başkanımıza, yönetimine ve meclis üyelerimize güveniyorum. İnşallah çok güzel hizmetler sunarak halkımızın memnuniyetini zirveye ulaştıracaklar. Çeşitli ziyaretlerde Sayın Başkanımıza eşlik ettim. Olumlu geçen görüşmelerin neticeleri de inşallah dilediğimiz gibi olur. Sayın Başkanımız boş durmuyor, her gün destek arayışına çıkıyor, sürekli işleri yerinde takip etmeye çalışıyor. İnanıyoruz ki, bu gayretleri görev süresi boyunca devam edecek. Meclis üyesi arkadaşlarımızdan da isteğimiz, halkın taleplerine kulak kabartıp bunları yönetimle paylaşmaları ve çözüm yolunda etkin sorumluluk üstlenmeleridir. Bizler de parti yönetimi olarak her daim sizlerin yanındayız. Bingöl’ü daha iyi notlara taşıma adına üzerimize düşen görev neyse, yerine getirmekten kaçınmayacağız” diye konuştu.

COŞKUN: “KALDIRIM İŞGALİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR MEMNUNİYET VERİCİ”

Bingöl Belediyesi tarafından kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmalar nedeniyle Başkan Barakazi’yi, belediye yönetimini ve meclis üyelerini tebrik eden Coşkun, halkın büyük destek verdiği bu çalışmalardan en fazla kadınların memnun olduğunu vurguladı.

Coşkun, “İnşallah bu sorun tümüyle çözülür ve Bingöl’de bu tür kronikleşen problemleri bir daha konuşmayız. Altyapının kalan eksiklikleri giderilip üstyapı çalışmaları da sağlıklı bir şekilde tamamlanırsa, Bingöl’ün önünde ciddi bir problem kalmayacak” dedi.

BARAKAZİ: “UZUN VADELİ PLANLAMALAR YAPIYORUZ”

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirip, teşekkürlerini ileten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise belediye olarak yapmakta oldukları çalışmalardan bahsetti.

Üstyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini, yağışların son bulmasıyla kalan sorunları da gidererek bu yıl sonuna kadar işleri bitirmeyi hedeflediklerini anlatan Barakazi, “Makine ekipman takviyesi için temaslarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde, profesyonel bir ekibi oluşturabilirsek inşallah sağlıklı bir imar revizyonu da yaparak şehrin geleceğini sağlam bir temelde planlamış olacağız. Kısa vadeli çözümler değil, uzun vadeli planlamalarla kalıcı çözümler üretme çabasındayız. Bu konuda da çalışmalarımız var. Kentsel dönüşüm, içme suyu, Aşağıçarşı Vadisi ve daha birçok konuda yenilik ve değişiklik çalışmalarımız mevcut. Bunlar şekillendikçe, somutlaştıkça kamuoyunu da bilgilendireceğiz. Bu konuda her platformda desteğini sunan başta Sn. Bakanımıza, Sn. Milletvekilimize, İl Başkanımıza ve Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Barakazi, kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmaların da kararlılıkla devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ziyaret, karşılıklı öneri ve çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.