Ramazan çadırı ramazan’a hazır...
27.06.2014

Bingöl Belediyesi tarafından her yıl açılan geleneksel iftar çadırı Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nun bahçesinde vatandaşlara hizmet verecek. Günlük 500 kişinin iftar açabileceği çadırda 10 personel çalışacak.

Bingöl Belediyesi, ramazan ayı münasebetiyle 500 kişilik iftar çadırı kurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nun bahçesinde kurulan Bingöl Belediyesi’ne ait Ramazan çadırında günlük 500 kişinin iftar açabileceği ve çadırda 10 personelin çalışacağı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Bingöl Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Ramazan ayı münasebetiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nun bahçesinde 500 kişilik iftar çadırı kurduk. İftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet vereceği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet edecektir. İftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sunmak isteyen hayırsever işadamı ve esnaflarımızın katkıları kabul edilecektir. Ramazan çadırına bir ay boyunca tüm Bingöllüleri bekliyoruz. Ramazan Ayı boyunca teravih namazı sonrası 3 günde bir Hükümet Konağı’nın bahçesinde bir dizi tiyatro etkinliği düzenleyeceğiz, bu etkinliğe de tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Ramazan Ayının; İlimizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.