Park isimleri için önerilerini bekliyoruz
26.09.2014

Bingöl Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi’nin 2014 Eylül ayı toplantısında alınan “mahallelerdeki parklara yeni isimler verilmesi” kararının ardından çalışma başlattı.

Bu doğrultuda ilk olarak kamuoyu araştırması yapacak olan Bingöl Belediyesi, Genç Caddesi Dörtyol Saat Kulesi önünde stant kurarak vatandaşların anket formu üzerinden görüşlerini alacak.

Anket sonucu her mahalle için ayrı ayrı değerlendirilecek isimler, Belediye Meclisi’ne sunulacak ve parkların yeni isimleri belirlenecek.

Konuya ilişkin Bingöl Belediyesi Basın Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada; “Buradaki amaç, vatandaşlarımızın kendi mahallelerindeki parklara verilecek isimleri kendilerinin belirlemesidir. Halkımızın kamuoyu araştırma anketine gerekli ilgiyi göstermesini diliyor, saygılar sunuyoruz”

ANKETE ELEKTRONİK ORTAMDAN DA KATILIM SAĞLANABİLECEK

Belediye Basın Koordinatörlüğü, katılımın geniş tutulması için ankete katılımın elektronik ortamda da mümkün olabileceğini belirtti. Bingöl Belediyesi web sitesi ve internet medyasında paylaşılacak anket formunun doldurularak [email protected]  adresine mail atılması halinde değerlendirmeye alınacağı vurgulandı.

ANKETE KATILMAK İÇİN;

ADI                                        :