İnönü caddesi’nde aydınlatma sistemi yenilendi
18.06.2014

Üstyapı çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi’nde aydınlatma direkleri komple yenilendi.

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan orta refüje aydınlatma direkleri monte edildi.

6 kavşakta görme engelliler için trafik sinyalizasyon sisteminin yenilendiğini ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Üstyapı çalışmaları kapsamında 6 kavşakta görme engelliler için uyarılı yeni trafik sinyalizasyon sistemi kurduk. Trafik sinyalizasyon sisteminin devreye alınması için şehir trafik yükünün yeniden hesaplanarak ışıklar için yeni süre çalışmaları yapılmaktadır. İnönü Caddesi’nde bulunan orta refüje 15 adet aydınlatma direklerini monte edildi. Eski hal ve Sanat Sokaka’ta peyzaj çalışmaları yeniden yapıldı. Üstyapı çalışmalarında; mimari, peyzaj ve kent mobilyaları anlamında gerekli her türlü çalışma yapılacaktır” diye konuştu.