GENÇLİK MERKEZİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI
24.05.2023

Bingöl Belediyesi, gençlerin sosyal ve kültürel alanlarına katkıda bulunmak için gençlik merkezinin yapımına start verdi.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, İnönü Mahallesi TOKİ konutları alanında gençlere çok çeşitli imkanlar sunacak 5 katlı gençlik merkezinin yapımına başlandığı belirtildi.

Merkezin, 5 bin 385 metrekarelik alan içerisinde, 2 kat bodrum, zemin artı 2 kat şeklinde inşa edileceği belirtilen açıklamada, gençlik merkezinin gençlerin sosyal ve kültürel yaşamlarına zenginlik katacağı vurgulandı.

Açıklamada, “Gençlerimize sosyo-kültürel alanlar kazandırmak, eğitim ve öğretim hayatlarına katkıda bulunmak, yaşam kalitelerini arttırmak için çok amaçlı bir merkez inşa ediliyor. Merkezimiz, gençlere, sportif alanlar, derslikler, kültür, sanat, edebiyat, teknoloji, iletişim gibi çok çeşitli alanlarda hizmet verecektir. Projenin ilimiz ve gençlerimiz için hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz” denildi.