Fuzuli caddesi asfaltlandı
08.09.2014

Bingöl Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt çalışmaları hızla ilerliyor. Çalışalar kapsamında Yeşilyurt Mahallesi, Yeni Mahalle ve Mirzan Mahallesi ana caddeleri ile Beşyol’dan Bahçelievler Mahallesi’ne giden Fuzuli Caddesi asfaltlandı. Çalışmalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrin muhtelif bölgelerinde tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Bingöl’ün önemli ulaşım akslarından biri olan Fuzuli Caddesi kaliteli asfalta kavuştu.

Finisher asfalt döküm aracı ile Fuzuli Caddesi’nde BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) olarak dökülen asfalt, silindir ve vabıl iş makinası ile bastırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Barakazi, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Barakazi, çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verdi.

Çalışmaların tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Geçtiğimiz hafta başladığımız BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt çalışmalarımızda Yeşilyurt Mahallesi Yeşilyurt Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Yeni Mahalle Yavuz Selim Caddesi, Mirzan Mahallesi Yıldırım Caddesi ve Bağlarbaşı Caddesi ile Beşyol’dan Bahçelievler Mahallesi’ne giden Fuzuli Caddesine asfalt döktük. Üstyapı çalışmalarımız Aşağı Çarşı, Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Gündoğdu, Yeşilyurt, Yenimahalle ve Mirzan Mahallelerinde devam ediyor. Kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ana güzergah yollar BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile kaplanıyor. Üstyapı’nın devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8’lik ve 6’lık parke döşeme işlemleri devam ediyor” diye konuştu.

Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye teşekkür etti.