ÇOCUKLAR İÇİN AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR
04.08.2023

Bingöl Belediyesi, çocuklara yönelik ‘açık hava sinema günleri’ projesine başlıyor. Pazar günü Kültür Mahallesi’nden startı verilecek proje 15 mahallede yürütülecek. Etkinlik takvimi belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, 2023 yaz etkinlikleri kapsamında ‘açık hava sineme günleri’ projesini hayata geçiriyor. Çocuklara yönelik sürdürülen proje kapsamında merkez mahallelerde çocuklara sinema keyfi yaşatılacak.

KÜLTÜR MAHALLESİNDEN START VERİLİYOR

Proje kapsamında ilk etkinlik 6 Ağustos Pazar günü Kültür Mahallesi Said Nursi Parkında saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Açık havada sinemanın tadını çıkaracak olan çocuklara pamuk şeker, limonata ve çeşitli ikramlarda bulunulacak.

15 MAHALLEDE SÜRDÜRÜLECEK

Proje, merkez 15 mahallede belediye tarafından belirlenen parklarda sürdürülecek. Etkinlik takvimi ve projeye dair detaylar belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Proje ile çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine katkı sağlanacak.

“ÇOCUKLAR MUTLU İSE ŞEHİR HUZURLUDUR”

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, proje duyurusunu sosyal medya hesabından ‘Çocuklar mutlu ise şehir huzurludur’ notuyla paylaştı.

Başkan Arıkan, paylaşımının devamında; “Sevgili çocuklar; geçen hafta büyük coşku ve ortak heyecanla tamamladığımız çocuk şenliğimizde sizler için etkinliklerin devamı geleceğine dair söz vermiştim. İşte bu etkinlik sizler için. Yaz tatilinizin tadını çıkarın şimdiden iyi seyirler çocuklar…” ifadelerine yer verdi.