BİNGÖL’ÜN GERDANLIĞI IŞIL IŞIL
17.01.2024

Bingöl Belediyesi, Çapakçur Viyadüğünü ışıklandırma sistemleriyle süsledi. Renk cümbüşüne dönüşen viyadük, Tepe başı sosyal yaşam alanı ile de muhteşem uyum sağladı.

BİNGÖL’ÜN GERDANLIĞI IŞIL IŞIL


Bingöl Belediyesi, kentin iki yakasını birbirine bağlayan Çapakçur Viyadüğünü, tam otomatik Linear led ve Volvoşır aydınlatma sistemleri ile süsledi.

Viyadük üzerine uygulanan Linear led sistemi, geceleri görsel şölen sunarken, viyadük bacaklarına uygulanan Volvoşır aydınlatma sistemleri de renk cümbüşüne eşlik ediyor.

“Aydınlatma sistemleri Bingöl’e değer kattı”

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, viyadük ile birlikte şehir genelinde uygulanan aydınlatma sistemlerinin kent estetiğine büyük değer kattığını bildirdi.

Açıklamada, “Şehrimiz genelinde cazibesini yitirmiş ana caddeler, viyadük girişleri ve atıl durumdaki alanlara uygulanan proje ve aydınlatma sistemleri, kent kimliğine yeni bir ahenk kattı. Son olarak şehrin gerdanlığı olma özelliği taşıyan Çapakçur Viyadüğüne uygulanan aydınlatma sistemi, çalışmaları taçlandırmış oldu. Viyadük ile birlikte şehre yepyeni bir ahenk katan bu sistem, daha önce tamamladığımız tepe başı sosyal yaşam alanı ile de müthiş bir uyum sağladı. Yapımı devam eden millet bahçesi projesinin de tamamlanmasıyla hem bölgenin cazibesi artacak, hem de vatandaşlarımıza yepyeni sosyal yaşam alanları kazandırılmış olacak. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.