BİNGÖL’DE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU
31.07.2023

Bingöl Belediyesince düzenlenen çocuk şenliğinde bir araya gelen yüzlerce çocuk, gösteri ve yarışmalarla gönüllerince eğlendi. Yoğun ilgilinin olduğu şenlikte çocuklara, balon, boyama kitabı, meyve suyu, pamuk şeker ve çeşitli ikramlıklar dağıtıldı.

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2023 yaz etkinlikleri kapsamında çocuk şenliği düzenledi. Kent Park’ta düzenlenen etkinliğe yüzlerce çocuk ailesiyle birlikte katıldı. 

Tahta bacak gösterisiyle başlayan şenlik, tiyatro gösterimi, yüz boyama ve sihirbazlık gösterisiyle devam etti. Palyaçolar şenliğe renk kattı, çocuklar çeşitli yarışmalarla heyecan dolu anlar yaşadı.

Yüz Boyama, çizgi film kahramanları, çocuk tiyatroları, ateş cambaz, akrobasi, balon şov etkinlileriyle eğlenen çocuklar, unutulmaz anlara yaşadı. Şenliğe katılan çocuklara balon, boyama kitabı, meyve suyu, kek, su, pamuk şeker ve çeşitli ikramlıklar dağıtıldı.

BAŞKAN ARIKAN, “ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Şenliğe katılarak, çocukların heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 2023 yaz etkinlikleri kapsamında çeşitli programların düzenleneceğini söyledi.

Alandaki coşkunun mutluluk verici olduğunu vurgulayan Başkan Arıkan, “Buradaki bu coşkuyu, buradaki bu heyecanı sizler oluşturdunuz. Geleceğimiz, en büyük sermayemiz olan evlatlarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecektir. Bu ortamda sizleri mutlu edebiliyorsak, bu güzel ortamları size sunabiliyorsak ne mutlu bize. Çocuklarımız için, anne ve babalara bir kez daha şunu söylemek istiyorum; onlar için yapabileceğimiz en büyük iyilik onların gereksinim duyduğu ilgi ve sevgiyi göstermektir. Bu noktada sizler için sosyal alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Fiziki yatırımların yanı sıra sosyal etkinliklerle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Yaz etkinliklerimiz kapsamında çeşitli etkinlikler organize ediyoruz yakın zamanda onlara da başlayacağız İnşallah. Tüm çocukların gözlerinden öpüyorum, neşeniz bol olsun çocuklar” dedi.

Saat 22.00’a kadar devam eden etkinlikler, çocuk tiyatroları ve citlenbik abla, jonglör gösteriyle sona erdi.