Barakazi, üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi
26.05.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrin muhtelif bölgelerinde gerçekleştiriyor.

Yapımı devam ettirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Barakazi, çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verdi.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “6 ekip ve yaklaşık 160 personelle üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bahçelievler Mahallesi, Saray Mahallesi, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi olmak üzere 4 mahallemizde üstyapı çalışmaları devam ediyor. Çarşı merkezinde çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Ramazan ayına kadar çarşı merkezinde kaldırım ve kilitli parke döşeme çalışmalarını bitirmeyi planlıyoruz. İçmesuyu çalışmaları kapsamında yapımı devam ettirilen abone bağlantılarının biteceği her mahalleye yeni ekipler oluşturularak girilecektir. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor” dedi.

Kaldırımsız yol kalmayacak

Barakazi, “Üstyapı çalışmaları ile birlikte kaldırımsız yolumuz kalmayacak. Bütün ana yollar ve ara yollara kaldırım yapılacak. Kaldırım çalışmalarının önemli bir kısmını tamamladık. Mirzan, Yenimahalle ve Bahçelievler Mahallesi’nde daha önce kaldırım yoktu. Üstyapı çalışmaları ile birlikte kaldırımsız mahallemiz kalmayacak. Şehrimiz her geçen gün değişmekte, güzelleşmekte ve ilerlemektedir. Amacımız daha modern, güzel ve yaşanılır bir Bingöl için çalışmaktır” diye konuştu.