KÜLTÜR MAHALLESİ TRAFİĞİNE CAN SUYU
19.12.2023

Bingöl Belediyesi, kentin en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesi’ne bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi’ni genişleterek, sürücülere kolay ve güvenli ulaşım olanağı sundu.

KÜLTÜR MAHALLESİ TRAFİĞİNE CAN SUYU

Bingöl Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek ve trafikte konfor ve güvenliği artırmak için yol bakım ve onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.


Yol genişletme çalışmalarının yapıldığı adreslerden biri de Kurtuluş Caddesi’nden Kültür Mahallesi’ne bağlantı sağlayan ve yoğun araç trafiğine hitap eden Şair Eşref Caddesi oldu. Darlığı sebebiyle araç trafiğinde aksamalara neden olan cadde, duvarların geri çekilmesiyle genişletilerek, vatandaşın hizmetine sunuldu.

Yol çizgilerinin akabinde caddenin eski yeni görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan belediye, yapılan çalışmanın önemini de gözler önüne serdi.

“Konforlu yollar, kolay ve güvenli ulaşım”

Çalışmaya dair belediyeden yapılan açıklamada, “Kültür Mahallemize bağlantı sağlayan ve araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Şair Eşref Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları tamamlandı.  ‘Konforlu yollar, kolay ve güvenli ulaşım ağları’ hedefimiz doğrultusunda araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgeler öncelikli olmak üzere şehrimiz genelinde çalışmalarımız devam edecektir” denildi.