Eski başkanlardan yeni başkan’a ziyaret
04.04.2014

Bingöl Belediyesi eski Belediye Başkanları Elçi ve Ketenalp, Yücel Barakazi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Bingöl Belediyesi eski Belediye Başkanları Elçi ve Ketenalp, Yücel Barakazi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den 28 bin 710 oy olarak Bingöl Belediyesi Başkanlığı görevine devralan Yücel Barakazi’ye Bingöl Belediyesi eski Belediye Başkanları’ndan Hilmi Elçi ve Hacı Ketenalp hayırlı osun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Bingöl’de demokrasinin kazandığını vurgulayan Bingöl eski Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, “Başkanımızı tebrik etmeye geldik. Başkanımızın çalışmalarında başarılar diliyorum. Bingöl’ün tüm sorunlarıyla ilgileneceğine inanıyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Ziyarette bir konuşma yapan Bingöl eski Belediye Başkanı Hilmi Elçi ise, “Yücel Barakazi meslektaşımızdır. Biz eski olduk, kendisi yenidir. Yeni Başkanımız Yücel Barakazi’ye Allah’tan büyük başarılar diliyorum. Bingöl halkının sevdiği biridir. Bu makama Allah onu layık görmüştür. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı eski Başkanlara teşekkür eden Barakazi, “Çıktığımız bu güzel yolculukta Allah bizleri mahcup etmesin. Memleketimize, milletimize hizmet aşkından bizleri mahrum etmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bingöl’de geçmiş dönemlerde başkanlık yapan iki önemli abimiz bizleri ziyaret etti. Desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.