MUQAWELEYA AHENGÊ SOSYAL İMZA Bİ

Benateyê Riyasetê Çoligi ê Bem Bir Sen u Belediyeya Çoligi dı derheqê memuronê Belediye dı muqaweleya ahengê sosyal imza bi.

Muqaweleya ki derheqê weziyeto mali ê memuronê belediye holkerdış vıraziya hetê Reisê Belediyeya Çoligi Yücel Barakazi u Reisê Bem Bir Sen ê Şubeyê Çoligi  Mithat Kaya ra imza bi.

Reis Barakazi va, “Niyetê ma benateyê memuron dı ahengo sosyal tesiskerdış o. Ma wazeni çarçiwaya dewleta sosyal dı hındeyê imkononê xu paşt bıdi memuronê xu u heqê yın bıd cı. Wa ına muqawele bı xêr bu.”

Kaya zi va, “Ma benateyê karsaz u mışag dı pırdêko hol nayo ru. Bem Bir Sen benateyê xebatkar u karsaz dı yo pırd o. Muqaweleya ahengê sosyala ki ma imza kerda wa qey heme memuronê ma bı xêr bu.”

Kaya, qiymet ına mıqawele dayişê xu ra behs kerd u qey ına muqawele imzakerdış u hetê ekonomi ra paşt personelê xu dayiş Reisê Belediye Yücel Barakazi rê teşekur kerd.