Başkan Barakazi, Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret etti

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için İstanbul’a giden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Barakazi, Bingöl Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Belediye Başkanımızın nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güneşin en güzel doğduğu şehir olan Bingöl'ün değerli Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi misafir ettik. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.