BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİNDEN VALİYE ZİYARET
Son Güncelleme: Çarşamba, 09 Aralık 2009 14:24 Perşembe, 05 Kasım 2009 08:59
Belediye Başkanı Serdar Atalay, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Serdar Atalay, Başkan Yardımcısı Burhan Arıkız, Meclis Üyeleri Ahmet Gündoğdu, Halim Sugü, Şeyhmuz Becerikli, Mehmet Buyankara, Arif Boyner, Başak Koç, Hasip Bolluk ve Ragıp Atalay’dan oluşan heyet, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Kabul ettiği heyetle bir süre görüşen Vali Balkanlıoğlu, belediye ve meclis çalışmalarının yanı sıra bütçe konularında da bilgiler aldı.
Belediye Başkanı Serdar Atalay ve heyetinin ziyaretinin memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasının halka hizmet açısından önemli olduğunu belirtti.
Balkanlıoğlu: “Belediyemiz işçi ve memurların ödemelerinde, kaldırım yapılarında, yolların asfaltlanmasında ve kavşaklarda düzenleme gayet güzel çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Serdar Atalay ise: “Vatandaşlara daha yararlı hizmet yapmamız için bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Halka hizmet sunma noktasında Sayın valimizden de destek istiyoruz. Bu nedenle bilgi alış verişinde bulunduk” diye konuştu.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|