ANA SAYFA BAŞKAN VE YÖNETİM KALİTE MÜDÜRLÜKLER HABERLER BELEDİYE REHBERİ YAYINLAR BİNGÖL REHBERİ E-BELEDİYE İLETİŞİM
BAŞKAN YÜCEL BARAKAZİ
Barakazi’den Nevruz mesajı
TAZİYELER
TAZİYE : HALİT BOR
vefat etmiştir
TAZİYE : İNCİ SAVUŞ
vefat etmiştir

BINGOL
Belediye Su Deposu’nu Seyir Terası yapıyor

Bingöl Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Su Deposu yoluna kilitli parke döşeniyor.

Bingöl Belediyesi, kaldırım düzenlemesi ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Su Deposu yolunda çalışmalara başladı.

Mirzan Mahallesi Su Deposu’na giden yol ile Kent Ormanı’nda kamelyalara bağlantı ve merdivenlere kilitli parke taşı döşediklerini ifade eden Belediye Başkanı Serdar Atalay, mevcut alanda çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirterek, “Bingöl açısından bu yol çok önemli. Buradaki çalışmalar bittiğinde su deposu muhteşem bir seyir terası olacak. Hem Mirzan Mahallesi için hem de Bingöllüler için gezip dinlenebilecekleri ve piknik yapabilecekleri bir alan meydana gelmiş olacak” dedi.

Çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Serdar Atalay, " Hizmetlerimiz ihtiyaçlar noktasında tüm bölgelerde devam edecek. Kentimizi yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" diye konuştu.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Serdar Atalay’a teşekkür etti.

İlgili Başlıklar
Bingöl Belediyesi’ne ‘Kentsel Tasarım’ Ödülü
Belediye, hizmet içi eğitimlerine devam ediyor
Karaarslan, “Amacımız, gençleri uyuşturucudan uzak tutmak”