ANA SAYFA BAŞKAN VE YÖNETİM KALİTE MÜDÜRLÜKLER HABERLER BELEDİYE REHBERİ YAYINLAR BİNGÖL REHBERİ E-BELEDİYE İLETİŞİM
BAŞKAN YÜCEL BARAKAZİ
Başkan Barakazi'den Kadir Gecesi Mesajı
TAZİYELER

BINGOL
Belediye Su Deposu’nu Seyir Terası yapıyor

Bingöl Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Su Deposu yoluna kilitli parke döşeniyor.

Bingöl Belediyesi, kaldırım düzenlemesi ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Su Deposu yolunda çalışmalara başladı.

Mirzan Mahallesi Su Deposu’na giden yol ile Kent Ormanı’nda kamelyalara bağlantı ve merdivenlere kilitli parke taşı döşediklerini ifade eden Belediye Başkanı Serdar Atalay, mevcut alanda çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirterek, “Bingöl açısından bu yol çok önemli. Buradaki çalışmalar bittiğinde su deposu muhteşem bir seyir terası olacak. Hem Mirzan Mahallesi için hem de Bingöllüler için gezip dinlenebilecekleri ve piknik yapabilecekleri bir alan meydana gelmiş olacak” dedi.

Çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Serdar Atalay, " Hizmetlerimiz ihtiyaçlar noktasında tüm bölgelerde devam edecek. Kentimizi yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" diye konuştu.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Serdar Atalay’a teşekkür etti.

İlgili Başlıklar
Bingöl Belediyesi’nden Bin Aileye Ramazan Kumanyası
Barakazi çifti, her gün üç aileyi ziyaret etti
Başkan Barakazi'den Kadir Gecesi Mesajı